Tjänster

Post image for Tjänster

Psykoterapi och samtalsterapi i Göteborg

Psykoterapi och samtalsterapi hjälper vid akuta livskriser, när du under en period behöver stöd och coachning för att genomföra en förändring i ditt liv eller när du vill ta tag i bekymmer av mer genomgripande karaktär.

Vanliga orsaker till att söka psykoterapi är exempelvis depressioner, livskriser, relationsproblem, stress, konflikter, nedstämdhet, bristande självkänsla, motivationsproblem och sexuella problem.

I psykoterapi kan du även få professionell hjälp att samtala kring problem i livet och reda ut din situation.

Parterapi

I parterapi arbetar vi aktivt tillsammans med relationen eller att för att hjälpa er formulera vad ni vill. Läs mer om parterapi i Göteborg och konflikthantering och kommunikation för par.

Rådgivning och tidsbokning

Min privata mottagning är stängd. Jag tar numera emot som psykolog på Feelgoods företagshälsovård. Feelgood är en företagshälsovård vilket betyder att det krävs att din arbetsgivare vill betala för din kontakt. Många företag är anslutna till Feelgood så hör gärna med dem eller om du själv är företagare så går det att ordna. Under de förutsättningarna får man gärna kontakta mig på min mejl där som är föes.doogleefnull@nmanretfe.nmanr (mitt förnamn är Johan och efternamnet är Ydren, krånglet är för att jag får enorma mängder spam).

Tidigare klienter är förstås varmt välkomna att kontakta mig och frågor relaterade till mina artiklar besvarar jag i mån av tid på es.nerdynahojnull@ofni.

Konflikthantering och kommunikation

Jag arbetar också med företag, framförallt med konflikthantering och kommunikationsfrågor. Numera via Feelgood. Om det är den verksamheten du söker finns det mer information på www.hanterakonflikter.se eller kontakta mig på samma sätt som ovan.

{ 3 trackbacks }

Johan Ydrén » Självhjälp vid depression
mars 15, 2008 kl. 15:54
Konflikthantering | Hantera konflikter ...
mars 6, 2009 kl. 12:41
Psykoterapi i Göteborg | Ydrén Psykoterapi
april 24, 2009 kl. 20:58

Comments on this entry are closed.