Psykoterapi i Göteborg

Balans av Johan Ydrén, kategori Aktuellt

Läs gärna mer om psykoterapi hos mig under tjänster eller kontakta mig på mail (es.nerdynahojnull@ofni) eller telefon (0731-50 65 56) för rådgivning och tidsbokning. Mer om mig och min bakgrund finner du under om.

Här på min hemsida kan du läsa artiklar och inlägg jag skriver med ojämna mellanrum. Till höger har jag listat de populäraste, i arkivet finner du hela samlingen och nedanför kan du se det senaste.

Utöver psykoterapi arbetar jag mycket med konflikthantering och kommunikationsfrågor. Vill du veta mer om det är du välkommen till www.hanterakonflikter.se eller kontakta mig på samma sätt som ovan.

Välkommen!

Johan Ydrén

Författaren arbetar med psykoterapi och konflikthantering. Han tar emot klienter för psykoterapi i Göteborg och håller kurser och föreläsningar om konflikthantering över hela landet. På Hantera Konflikter ... kan du lära dig mer om konflikthantering, samt givetvis finna information om professionella tjänster. Kontaktuppgifter
{ 1 comment… read it below or add one }

valentina Anderson december 10, 2018 kl. 15:22

Jag gör en e-postkontakt till Drigbinovia för bara tre dagar sedan, för jag såg på en blogginläggsläsning från en kommentar från en dam från Förenta staterna. Hon sa att Drigbinovia kunde ta tillbaka exkärlek och återställa relationen kärlek och förtroende. jag heter valentina Anders från Stockholm, några år tillbaka, jag gifte mig med Anderson som är läkare av yrke, vi var så mycket kär i den utsträckning att vi båda delar allt vi hade gemensamt och vi hade en pojke pojke tillsammans levde vi ett ganska och sött liv, men något hänt det var förra fyra månader sedan, min man började komma hem sent på kvällen, i nästan tre veckor kommer min man inte att återvända från jobbet till 11:09 och det var inte tänkt att vara så, jag klagade och frågade varför det kom sent, han gav ursäkter för sin karaktär. jag var så bekymrad och jag måste ta reda på vad som egentligen var problemen, jag fick reda på att min man har börjat hålla utifrån förhållandet med en kvinna från sitt kontor, de båda jobbar tillsammans i samma företag, jag konfronterade min man men han nekade några dagar senare blir saken värre än någonsin, min man började sova ute, då märkte jag att något var fel någonstans eftersom jag aldrig gjorde någonting för att skada honom eller berövade honom av allt jag hade, jag villigt dela allt med honom jag menar allt. Jag bestämde mig för att kontakta Drigbinovia email eftersom jag har läst från online-postkommentarer hur Dr.igbinovia återvänder kärlek och bygger förtroende för ett förhållande. Jag ber om hjälp via Drigbinovia-e-postadressen (moc.liamgnull@39aivonibgirotcoD) några timmar senare fick jag ett svar från e-postmeddelandet som jag skickade. och han sa att jag är på rätt ställe att han kan hjälpa mig att återvända min man tillbaka i att älska och ta hand om mig. Jag trodde och jag försökte, bara några dagar efter att han hade lunchat en kärlek som stod i luft, ringde min man på telefon och sa att han skulle komma hem i kväll, jag väntade honom, omedelbart Anderson min man kom hem den kvällen, Jag var förvånad att se honom knä ner för att be om ursäkt för mig att han var ledsen att fuska på mig och sova ute sent. jag märkte att kärleksspell lunchen var på jobbet, tackar jag Drigbinovia för hans kraftfulla makt att återvända kärlek och lita på äktenskap / relation. detta är verkligen kraftfull magisk kärleksspell. så många äktenskap kan gå genom liknande förhållande kris, gråta inte längre eller be din man att komma tillbaka, bara kontakta den här Dr.igbinovia andliga mästaren, han hjälper dig att återvända din kärlek och du kommer bli lyckligare än någonsin tidigare. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig också.

Leave a Comment

OBS! På förekommen anledning vill jag påpeka att det här inte är en kanal för att söka psykiatrisk rådgivning, särskilt inte i akuta kriser. Om du har akuta problem, särskilt om du har självmordstankar, föreslår jag att du kontaktar närmaste akutpsykiatri. Nationella hjälplinjen, 020 - 22 00 60 är också en bra resurs. Med det förbehållet välkomnar jag varmt kommentarer. Meddelanden kan modereras för att upprätthålla läsbarhet och god ton.

Previous post:

Next post: