Tristaste inlägget hittills

av Johan Ydrén, kategori Blogg-relaterat

Jag har försökt att balansera att marknadsföra min blogg och samtidigt undvika för mycket navelskådande. Det blir lite mycket med alla bloggar som handlar om bloggande. Nåväl, den här gången måste jag för jag tycker det vore kul att hamna på en karta över alla som bloggar i Göteborg på Bloggkartan och då ska man posta ett inlägg med den länken.

Johan Ydrén

Författaren arbetar med psykoterapi och konflikthantering. Han tar emot klienter för psykoterapi i Göteborg och håller kurser och föreläsningar om konflikthantering över hela landet. På Hantera Konflikter ... kan du lära dig mer om konflikthantering, samt givetvis finna information om professionella tjänster. Kontaktuppgifter
Leave a Comment

OBS! På förekommen anledning vill jag påpeka att det här inte är en kanal för att söka psykiatrisk rådgivning, särskilt inte i akuta kriser. Om du har akuta problem, särskilt om du har självmordstankar, föreslår jag att du kontaktar närmaste akutpsykiatri. Nationella hjälplinjen, 020 - 22 00 60 är också en bra resurs. Med det förbehållet välkomnar jag varmt kommentarer. Meddelanden kan modereras för att upprätthålla läsbarhet och god ton.

Previous post:

Next post: