Depression och självhjälp är uppdaterad

av Johan Ydrén, kategori Blogg-relaterat

I våras skrev jag en om hur självhjälp kan hjälpa deprimerade. Det var innan jag hade fått särskilt många läsare och jag skrev det utifrån att jag blev upprörd över hur dåliga råd jag hittade när jag sökte på nätet.

För en vecka sen gick jag in och såg i statistiken att väldigt många läsare plötsligt hittat vad jag skrev. Det är kul, jag älskar att få läsare, men mitt inlägg var inte riktigt så bra som ni förtjänar, så jag skrev om det.

Nu är finns det alltså en rykande färsk artikel om depression och självhjälp. Den är mycket mer omfattande och det finns fler länkar för den som vill ha ännu mer råd.

Johan Ydrén

Författaren arbetar med psykoterapi och konflikthantering. Han tar emot klienter för psykoterapi i Göteborg och håller kurser och föreläsningar om konflikthantering över hela landet. På Hantera Konflikter ... kan du lära dig mer om konflikthantering, samt givetvis finna information om professionella tjänster. Kontaktuppgifter
{ 2 comments… read them below or add one }

Diana januari 15, 2016 kl. 7:25

Hej! Vill bara tacka för en väldigt bra artikel. Det hjälpte mig mycket att läsa den när jag var sjuk, den var tillräckligt lättläst för mig och jag fick bra förståelse och råd! Visade den också för alla mina nära för att de skulle förstå mig bättre. 🙂

Anna Erickson november 20, 2019 kl. 10:27

Jag heter Anna Erickson från Stockholm – Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (moc.liamgnull@retsacllepsawududo.rd)
Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist – Stava för att få tillbaka ditt ex
återställa ryggförlust kärleksförhållande
förena bruten
magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
sluta skilsmässa
Älskar stava för att undvika att fuska par
Älskar stava för att stoppa uppdelningen

(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Leave a Comment

OBS! På förekommen anledning vill jag påpeka att det här inte är en kanal för att söka psykiatrisk rådgivning, särskilt inte i akuta kriser. Om du har akuta problem, särskilt om du har självmordstankar, föreslår jag att du kontaktar närmaste akutpsykiatri. Nationella hjälplinjen, 020 - 22 00 60 är också en bra resurs. Med det förbehållet välkomnar jag varmt kommentarer. Meddelanden kan modereras för att upprätthålla läsbarhet och god ton.

Previous post:

Next post: