Terapi, Göteborg

av Johan Ydrén, kategori Aktuellt

Jag arbetar med psykodynamisk terapi och tar regelbundet emot nya klienter i centrala Göteborg. Behöver du stöd och hjälp för att ta dig vidare, genomföra förändringar, eller psykoterapi för problem som:

  • Depression
  • Låg självkänsla
  • Stress
  • Social fobi
  • Svårigheter att sätta gränser
  • Oro och ångest
  • Relationsproblem

Jag tar löpande emot klienter för långa och korta terapier.

Utforska gärna min hemsida. Här finner du artiklar om olika ämnen. Den mest populära är en artikel om självhjälp för deprimerade, andra populära artiklar finner du till höger.

Rådgivning och tidsbokning

Vill du ha mer information om terapi eller boka en tid? Du kan nå mig på mail, es.nerdynahojnull@ofni, telefon 073-150 65 56 eller använda kontaktformuläret här nedanför.

Mottagningen finns i centrala Göteborg, Föreningsgatan 3a.

Konflikthantering och kommunikation

Jag arbetar också med företag, framförallt med konflikthantering och kommunikationsfrågor. Vill du veta mer om det kan du besöka www.hanterakonflikter.se eller kontakta mig på samma sätt som ovan.

Kontaktformulär

Ditt namn

Ditt telefonnummer, om du vill bli uppringd

Din mejladress, om du vill få svar på mejl

Ämne

Ditt meddelande

Johan Ydrén

Författaren arbetar med psykoterapi och konflikthantering. Han tar emot klienter för psykoterapi i Göteborg och håller kurser och föreläsningar om konflikthantering över hela landet. På Hantera Konflikter ... kan du lära dig mer om konflikthantering, samt givetvis finna information om professionella tjänster. Kontaktuppgifter
{ 1 comment… read it below or add one }

Anna Erickson november 20, 2019 kl. 10:25

Jag heter Anna Erickson från Stockholm – Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (moc.liamgnull@retsacllepsawududo.rd)
Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist – Stava för att få tillbaka ditt ex
återställa ryggförlust kärleksförhållande
förena bruten
magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
sluta skilsmässa
Älskar stava för att undvika att fuska par
Älskar stava för att stoppa uppdelningen

(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Leave a Comment

OBS! På förekommen anledning vill jag påpeka att det här inte är en kanal för att söka psykiatrisk rådgivning, särskilt inte i akuta kriser. Om du har akuta problem, särskilt om du har självmordstankar, föreslår jag att du kontaktar närmaste akutpsykiatri. Nationella hjälplinjen, 020 - 22 00 60 är också en bra resurs. Med det förbehållet välkomnar jag varmt kommentarer. Meddelanden kan modereras för att upprätthålla läsbarhet och god ton.

Previous post:

Next post: