Är du för snäll?

av Johan Ydrén, kategori Snäll
Post image for Är du för snäll?

Enligt Dr. Robert A. Glover författare till ”No More Mr. Nice Guy” finns det antal egenskaper som karakteriserar det han kallar ”Nice guys”. Det här är en kategori av människor som jag tycker mycket om att arbeta med. Själv skulle jag säga att det är egenskaper som även delas av många kvinnor som är för snälla för sitt eget bästa, men de är skrivna för män. Glover menar att snälla män har flera av följande egenskaper, de:

 • Är givare – de säger att de mår bra av att ge till andra. De tror att andras generositet ska få andra att tycka om dem.
 • Är fixare – de tar hand om och löser andras problem, ofta utan att blivit tillfrågade.
 • Söker bekräftelse från andra – snälla män har särskilt stort behov av att bli bekräftade av kvinnor.
 • Undviker konflikter – de störs av konflikter och vill ha harmoni, därför undviker de att ta upp sådant som kan uppröra någon.
 • Döljer misstag och brister – de är rädda för att andra ska bli arga på dem, lämna dem eller skämma ut dem om de avslöjar sina svagheter.
 • Söker efter det rätta sättet – de tror att om de bara kan komma på hur man ska vara eller vad man ska göra hade de kunna leva problemfritt.
 • Förtränger känslor – de analyserar istället för att känner. Ibland ser de känslor som bortkastad tid och energi, ofta har de dålig kontakt med sina känslor.
 • Försöker vara annorlunda än sina fäder– många snälla killar uppger att de har haft otillgängliga, frånvarande, passiva, ilskna, otrogna eller alkoholiserade pappor. Det är inte ovanligt att de tagit ett aktivt beslut att försöka vara tvärtom.
 • Är bättre på att relatera till kvinnor än andra män – de har ofta få manliga vänner. De söker bekräftelse från kvinnor och anser sig vara annorlunda än andra män.
 • Har svårt att prioritera sina egna behov. De tycker att det är själviskt att sätta sina egna behov i första rummet. De tror att det är en dygd att sätta andras behov före sina egna.
 • Gör ofta sin partner till sitt känslomässiga centrum – snälla killar säger ofta att de bara är lyckliga om deras partner är lycklig.

En del av dessa egenskaper är nästan alltid ett problem, som att förtränga sina känslor eller att göra sitt känslomässiga välbefinnande beroende av hur ens partner mår. Andra egenskaper är positiva i rätt sammanhang som att vara givmild och hjälpsam. Problemet är att sammanlagt ger det bilden av en person som har ett sätt att bete sig som gör det svårt att leva ett lyckligt liv.

Om de beter sig tillräckligt bra kommer de bli älskade och få vad de behöver

Glover menar att det finns något som styr de han kallar ”Nice guys”. De tror att om det bara är tillräckligt snälla, goda, omtänksamma, om de bara beter sig tillräckligt bra mot andra kommer de bli älskade och få vad de behöver. Det är en vacker tanke men inte en särskilt välfungerande strategi. Vare sig kvinnor eller män som beter sig på det sätter blir i slutändan lyckliga.

Alternativet är inte som många tror att bete sig värre, att bete sig illa. Det är att både vara omtänksam mot andra och mot sig själv. Det gör en inte bara lyckligare och skapar bättre relationer. Det gör andra lyckligare och man har fortfarande möjligheten att vara genuint snäll, när man vill.

Känner du igen dig eller någon i din närhet? Skriv gärna en kommentar och berätta.

Johan Ydrén

Författaren arbetar med psykoterapi och konflikthantering. Han tar emot klienter för psykoterapi i Göteborg och håller kurser och föreläsningar om konflikthantering över hela landet. På Hantera Konflikter ... kan du lära dig mer om konflikthantering, samt givetvis finna information om professionella tjänster. Kontaktuppgifter
{ 32 comments… read them below or add one }

Karl november 18, 2014 kl. 1:36

Detta stämmer tyvärr på mig märker jag nu när allt känns försent. Kan dock inte säga att det känns som om jag borde agerat annorlunda i någon situation. Jag är rätt nöjd med den jag är/har blivit, alltså har jag fattat rätt beslut och agerat på riktigt sätt.
Att det däremot inte lett till att kärleken har blivit besvarad är en helt annan sak.
Hade jag varit beredd att offra mig själv och mina ideal för kärleken är en svår fråga. Kanske det är värt det. Jag tror iaf att jag har bidragit till en bättre värld för långt fler än om jag hade varit mer självisk.

Niklas januari 5, 2015 kl. 16:50

Jag känner igen på nästan samtliga punkter. Jag är snäll och försöker hela tiden tulla på mina behov framför min partners behov. Men känner att jag inte får tillbaka samma sak, och därför känns det orättvist. Jag vågar inte säga vad JAG vill för jag är rädd för att inte vara omtyckt, om jag vågar så blir jag ofta alldeles för upprusad och tar i för mycket och det blir onödig drama. Mitt förra förhållande slutade med att jag fick nog. Jag gav och gav men tillslut så insåg jag att jag inte fick tillbaka samma sak, eftersom jag aldrig bad om det utan utgick ifrån att min partner skulle ge det utan att jag bad om det. Och när jag inte får det så tappar jag intresset fullstädigt och vill att det ska ta slut. Samma läge just nu i ett nytt förhållande. Jag ger snart upp pallar inte att ge och ge och inte få något tillbaka. Eller jag pallar inte mig själv helt enkelt, pallar inte att jag ska vara så trög och inte våga tala om hur jag vill ha det utan att känna mig otillräcklig.

Christer januari 31, 2015 kl. 10:27

"Nice Guy" ett dilemma i sig. Ur mitt perspektiv känner jag igen många av dessa egenskaper. Vardagen omkring är väl kanske inte alltid eftersträvansvärt att anpassa sig till ett "jag-först mentalitet" eller hur man vill uttrycka det, vassa armbågar i vissa fall.
Godhet och omtänksamhet är väl egenskaper som är till nytta rätt använt det vill säga.

marlene mars 7, 2015 kl. 21:51

Jag vägrar se det värsta hos folk jag försöker förtränga att såna sidor ens finns, jag känner igen mig på iprincip alla förutom en, min sambo skämmer ut mig inför min egna familj vilket gör så att jag mår riktigt dåligt men jag vägrar göra något åt saken hur mycket det än plågar mig, för jag vill inte se att han får ångest eller liknande, jag vill ju imte starta ett bråk heller, jag har under många tillfällen varit påväg att lämna han men jag kan inte pga våra son och jag vill inte se han må dåligt

Everth april 6, 2015 kl. 18:52

Jag är denna typ och ser nu efter 50 år att man tjänar ingenting på detta man får aldrig nått tillbaka
Det människor ser är att om man nekar så behöver dom bara höja rösten lite så rasar självförtroendet och man ställer upp på deras villkor
Just det där saken med det rätta sättet, som man har försökt
Det där att inte känna sig uppskattad när man gör nått det känner man igen spelar ingen roll hur många som berömmer en så känner man sig inte lycklig

Det är ju som tur att det aldrig är försent att börja se sina egna behov och tänka på sig mer själv

NiceGuy augusti 9, 2015 kl. 17:37

Känner igen mig på varenda punkt i princip. För ett år sedan tog vad som hade varit ett magiskt bra förhållande slut. Jag visste inte vem jag var längre. De första månaderna var som att födas på nytt, att lära mig hur jag ska tänka, för jag var helt lost – jag hade under två års tid kompromissat bort hela mig själv och min person tack vare min snällhet. Nu har jag jobbat med mig själv i ett år och kommer arbeta med min snällhet livet ut för att aldrig mer hamna i den dum-snällheten igen!

Anonym november 13, 2015 kl. 18:54

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonym december 21, 2015 kl. 1:16

Detta är jag upp i dagen. Ständigt givande och i vis mån känner jag av känslan att jag "köper" mina kompisrelationer. Som jag skrev, ständigt givande. Men aldrig får man något tillbaka, samma är det med att alla andra går före jaget. Ingen fungerande strategi, men ändå gör man det.

Sara mars 4, 2016 kl. 13:00

Känner igen mig utav allt det där som du skriver. Sådan var jag mycket förr. Jag hatade mig själv, så för att få mitt emotionella behov av kärlek tillfredsställt var jag ju tvungen att få det via andra. Så att vara snäll och offra mig var en strategi för mig att få kärlek. Men det ledde inte till någon nämnvärt välbefinnande precis som du skriver. Kärleken åkte bara rakt igenom mig, precis som jag hade ett hål i botten. Men det gav mig tillräckligt många små lyckokickar för att bli beroende av det beteendet. Dock så ledde det mig i långa loppet till en väldigt mörk plats. Efter en stor emotionell smäll började jag förändra mitt beteende mot att börja ge mig själv kärlek istället. Och då började jag må bra på riktigt.

Mikael april 4, 2016 kl. 12:13

Alla punkterna stämmer tyvärr på mig. Nu har min fru i princip helt tappat förtroendet på mig efter 23 år tillsammans. Har läst No more Mr Nice Guy och börjat resan på förändring. Sanningen om mig själv som beskrivs i punkterna ekar så starkt i mig just nu medan jag fortfarande sitter fast i de flesta av dessa gamla beteenden att jag vaknar nästan varje natt med allting forsande genom mina tankar och känslor. Men jag ska igenom…

Jimmy augusti 22, 2016 kl. 17:38

Stämmer in på samtliga punkter. Tror aldrig jag blivit arg och skrikit på någon.

Henrik september 17, 2016 kl. 22:24

Herregud! 31år och vilket jävla uppvaknande. Jag har aldrig ens reflekterat över det här. Samtliga punkter stämmer in på mig, förutom "annorlunda än fäder"-punkten (tror jag). Jävlar va det har satt käppar i hjulet för mig i många år. Är nu singel efter att ett 8 år långt samboförhållande tog slut. Mår piss.

no more mr nice guy september 24, 2016 kl. 21:26

oj de där var mej för 15 år sen

gav gav gav under tiden man fick skit av den andra partnern.

tog hand om hus städa tvätta laga mat barnen då mamman ' gick ut och roa sig'

Den vändpunkt som fick de att tippa över var jag av en slump fick reda på att hon varit otrogen under hela vårt förhållande.

Där tog de slut.

Jag fick nog av svenska samhället där det kallas jämlikhet då män slavar för kvinnor.

Flytta till mellanöstern där män är män.

Jag bestämmer nu och jag är uppskattad för den jag är av min fru.

här nere är du man inte en slav för något monster som tror hon är guds gåva till jordens män.

De där e nå som svenska samhället gör så män i slutet tar livet av sig.

harre gott toffel ….

Erika. Johansson oktober 8, 2016 kl. 8:20

Ja, så är det!

... oktober 18, 2016 kl. 23:26

Hej
Jag är en tjej på 14 år. Jag känner igen mig på alla punkter (förutom sista, och att vilja umgås med det andra könet) om man byter på mannen och kvinnans plats.
Jag sätter andras problem före mig själv.
Det var till exempel en person som skrev till mig att han mådde dåligt, och jag som vanligt gjorde allt jag kunde för att fixa HANS problem. Under unjefär två veckors tid så skrev han bara till mig när han mådde dåligt, vilket var varje kväll, att han skulle ta sitt liv eller en bild men en kniv framför ansiktet.
Det här var ofta sent på kvällarna och jag försökte hjälpa honom med allt jag kunde tills jag hittade en kryp hål Så jag kunde försvinna och stänga av ljudet på telefonen för att få sova. Jag mådde dåligt av det här faktiskt, jag brydde mig inte äns om honom! Jag tyckte bara synd om honom för att han hade inga vänner och då kände jag att jag inte fick lämna honom så han blir ledsen pga mig. Men ville inte vara hans vän. När jag tillslut insåg att det skadade mig så slutade jag svara på ett snällt sätt. Jag skrev nästan bara okej som svar. Han tröttnade och sa att jag inte brydde mig, vilket jag inte gjorde, och jag kände en lättnad.
Han fortsatte mot min vän. Hon lät absolut inte hans problem påverka henne utan hon iggronerade bara honom. Jag nästan beundrade henne för att hon bara kunde göra så utan att känna skuld, men ändå kände jag det var lite hårt. Men nu senare har jag fött höra att om DU mår dåligt, så kan bara DU göra någonting åt det. Jag kan stötta dig och lyssna men jag kan inte få dig att må bättre. Som att jag kan inte få dig att bli hungrig. Det beror på dig. Du måste vilja och ta tag i det själv. Om jag bara fått hörs det tidigare.

Najs guy januari 25, 2017 kl. 20:11

Stämmer på mig. Har försökt ändra på mig länge
men faller hela tiden tillbaka i detta eländiga snällträsk…

Lisa april 20, 2017 kl. 22:46

Jag är kvinna och kan förklara vad som kan vara jobbigt i en relation med den här beskrivna personlighetstypen.

Det som är jobbigt och leder till problem är INTE snällheten i sig utan helt andra saker.

Bland annat den sista punkten. Jag har ingenting emot att vara den enda kvinnan för min partner. Men jag vill absolut inte vara min partners ALLT eller i princip den enda viktiga personen i partnerns liv. Jag vill inte vara solen i min partners universum! Det är en enorm börda att lassa på en annan människa!

Jag VILL att min partner ska ha egna vänner och intressen. Jag vill inte att han ska sitta och längta efter mig 24 timmar om dygnet om jag åker bort i jobbet en helg. Han "får" mer än gärna gå ut och dricka öl med sina vänner under tiden utan att jag blir det minsta sur.

Dessutom är en person som i princip inte har något annat intresse än sin partner en ganska tråkig och ointressant person.

Sedan är den här personlighetstypen ofta en tendens att verkligen dyrka sin partner och sätta henne på en piedestal.

Jag pratar nu inte om den "normala" idealisering människor ägnar sig åt i de flesta typer av nära relationer utan om något annat, som faktiskt inte alltid upplevs som trevligt av den som blir placerad på piedstalen.

Jag vill bli sedd som en tredimensionell människa av kött och blod, inte bli dyrkad av den jag är tillsammans med.

Med det menar jag verkligen inte att man måste gå på toaletten inför varandra eller sitta och tävla om vem som kan rapa högst framför TV:n, utan det finns mellanlägen.

Och till slut är den här personlighetstypen ofta ganska initiativlös när det gäller det mesta, och tar han någon gång initiativ är det oftast kopplat till vad han TROR att partnern vill att han ska göra.

Jag har för övrigt full förståelse för om heterosexuella män också tycker att det är jobbigt att vara tillsammans med kvinnor med den här personlighetstypen.
Eller att homosexuella känner på samma sätt.

Det handlar verkligen inte om att kvinnor i allmänhet vill ha "elaka svin" utan att ganska många människor oavsett kön och läggning förmodligen tycker att det jag beskrev är negativt och jobbigt.

Tina juni 25, 2017 kl. 12:17

Jag är en kvinna vars man stämmer in på samtliga punkter. Ur min synvinkel är det enormt frustrerande och han vill gärna ge mig skuldkänslor om jag inte uppskattar hans välvilja tillräckligt. Tyvärr har hans extrema bekräftelsebehov gjort att han får allt mindre från mig… Han blir också ofta lyrisk så fort han får andra kvinnors bekräftelse, vilket jag vet har ställt till det i hans tidigare relationer. Det räcker med ett leende från någon annan så är denne den mest fantastiska människa på jorden…

Tina juni 25, 2017 kl. 12:18

Håller helt med! Lever i en relation med just en sådan här man, och det är extremt tärande.

Jenny februari 23, 2018 kl. 11:42

Jag känner igen.mig men jag mår jätte bra av att vara snäll o omtänksam . Kan det vara så att vi är mer sårbara att vi kanske utan alkohol mm inte är särskilt starka?

Patrik juli 27, 2018 kl. 21:57

Känner igen mig på nästan alla punkter. Att vara en mr Nice är inget jag sjölv trivs i.
Jag brottas ofta över mitt beteende om varför man gör så sånna saker man själv inte mår bra av. Jag är i mellan åt självisk men inte tillräckligt för att ta hand om mig själv och bygga en starkt relation till mig själv.
Jag trivs i dom stunderna jag beter mig som en idiot och inte har konsekvens tänk.
Övrigt så är livet ett enda jobbit liv genom, ångest, dåliga relationer, skulder, svikna förtroenden, mm sträva efter saker utan realistiska mål ex tjäna pengar när man väl tjänar pengar så är min stället för god att jag förlorar alltid lika mycket som jag vinner.
Att vara 32, barnlös, hyresbostad, äger ej en vettig bil eller har några bra vänner eller förhållande är något som mr Nice inte är att föredra. Vet inte vad jag skulle vilja ändra på men att vara lyckligare och ha mers trygghet i mitt ägande hade kanske varit annorlunda.

Lck s augusti 21, 2018 kl. 16:16

Tyvär stämmer allt in, och sån jag har varit sen jag kan minnas, är 23år i nuläget, har folk som utnyttjar mig även så kallade "vänner" för att jag är för snäll, försöker alltid lösa andras problem, kan inte säga nej till en början, jag försöker tills de tar stopp, det är då jag inser att jag måste säga nej.

Jag bor hemma, är arbetslös inget körkort, skolan blev ju inte så lätt då jag haft detta beteende sen jag var liten, detta beteende har inte tagit mig någon stanns i livet och och sätter hinder för mig själv. Men när jag tänker och när någon frågar mig så mår jag bra "Bara vad jag tror" lägger pengar och tid å energi på folk får inget tillbaka, men endå där någon stanns tänker jag, alla är värda en chans fast man blivit blåst flertal gånger, jag kan bli arg men inte så att jag skulle kunna ta till med våld, hade nog vändt ryggen till och gått.

När det kommer till kvinnor, jag sökte bekräftelse varje dag hela tiden, de blev bara värre och värre, men på något sätt tog jag mig ur den banan, men i nu Läget så har jag inte varit med någon sen 2-3år och finner inte intresset längre, försöker å försöker men ryggar bara tillbaka.

Jag försöker alltid göra "rätt" eller bra för mig för att jag får panik om jag vet att nån är arg på mig eller något sådant dyligt för jag vet där inne någon stanns att jag inte gjort fel, undviker bråk och problem och har aldrig ens vart i bråk med någon för jag är inte sådan,

Känslor: alla mina känslor gått så mycket upp och ned så jag har stängt av många känslor, tappat hoppet om allt typ, ingen livslust,
Är blivit mer öl intresserad när jag har kontakt med folk, man står å tjötar men bara försvinner ut i tomma tankar sen står man där å låtsas fatta vad som pågår under konversationen.

svårt att prioritera sina egna behov?
Jo det kan man lugnt säga… på något sätt så sätter jag andra före mig själv, vilket ger mig bara mer problem.

Partner till sitt känslomässiga centrum?

Trodde det var normalt att ha de sådär, har alltid vart såhär..

Men jag försöker att ändra mycket i mitt liv, vissa saker funkat men mycket går inte att ändra utan hjälp antar jag.

Så skönt att kunna få läsa och se problem som man har och att man inte är ensam om allt detta, jag har så mycket mer å skriva men detta var kortsiktigt.

Vill tacka för er som tagit eran tid och läst detta! Hoppas alla ni där ute får fixat allt och tro på er själva och ge aldrig upp!
Peace!

Miss Nice Lady maj 11, 2020 kl. 19:26

Antar att Mr Nice guy nu lever ensam och undrar var kvinnorna är….
Jag har aldrig träffat Mr Nice guy bara massor av arslen och efter att ha läst detta så tror jag detta är en riktig björntjänst.
Mr Nice guy lura dig inte. Då blir du ensam hitta en mogen relation som förstår att uppskatta dig i stället.
Och till alla Mrs/miss Nice lady ge fan i att ta skit.
Om alla är snälla mår alla bra!!!

Anonym maj 11, 2020 kl. 19:27

Antar att Mr Nice guy nu lever ensam och undrar var kvinnorna är….
Jag har aldrig träffat Mr Nice guy bara massor av arslen och efter att ha läst detta så tror jag detta är en riktig björntjänst.
Mr Nice guy lura dig inte. Då blir du ensam hitta en mogen relation som förstår att uppskatta dig i stället.
Och till alla Mrs/miss Nice lady ge fan i att ta skit.
Om alla är snälla mår alla bra!!!

Amanda december 26, 2020 kl. 0:29

Det är ju fem år sedan du skrev ditt svar men jag känner igen mig i allt du skriver. Jag är då tjej men känner att jag kanske inte klarar av relationer, då jag hamnar i denna situationen återigen..
Jag ger mycket både av mig själv och ekonomiskt, ställer upp på partnerns behov och intressen, rättar mig efter hans tider så att vi kan umgås med varandra. Osv osv osv. Man tror och förväntar sig att ens partner ska ge samma tillbaka någon dag, men det sker aldrig och man sitter där sårad och ledsen. Och tillslut ensam. Jag är riktigt trött på mig själv och tror aldrig att jag kommer kunna ha ett förhållande igen.
Är så trött på att jag är snäll.

Lasse december 26, 2020 kl. 13:37

Känner också igen mig i det mesta. Börjar närma mig de 50 nu och har alltid varit en sån här person. Samtidigt är det svårt att ändra på sig.

Om man gillar att ställa upp för andra människor och hjälpa till. Det är klart man måste kunna säga nej ibland men om man har tiden och lusten då tackar jag nästan alltid ja.

Det man inte får reda på är dock om människor omkring en bara uppskattar en för att man är snäll. Om man inte varit så snäll kanske de inte viljat umgås med en.

För mig är det ett dilemma. Jag vill egentligen inte ändra så mycket på mig själv. Jag trivs med att vara väldigt snäll men priset som man fått betala är lite för högt. Inte gett mig många nära relationer av motsatt kön och ibland känns det som en del människor bara kontaktar en när de inte har andra alternativ. Man ligger inte överst på någons lista över vilka människor de vill umgås med.

Jag tycker inte samhälle är anpassat för oss snälla människor heller. Det känns som man ska tänka mest på sig själv och skita i andra hand. Vore skönt om människor i högre grad tog hand om varandra istället.

qpxmbtrz maj 22, 2023 kl. 1:00

????????-??????? ????? ? ?????? klubok.club – ????????? ???? ?????.

wood pallets for sale maj 23, 2023 kl. 7:45

filters designed to streamline your search. Each pallet comes with detailed descriptions and accompanying images, enabling you to make informed decisions based on your preferences and needs.
At Liquidation Pallets Near Me, we pride ourselves on delivering exceptional customer service. We offer secure payment options for a hassle-free buying experience, and our reliable shipping services ensure your pallets are swiftly delivered right to your doorstep. Our dedicated support team is always available to address any questions or concerns you may have, ensuring your satisfaction every step of the way.
Unlock the potential for substantial savings and exciting product discoveries by visiting our website today. Liquidation Pallets Near Me is your trusted partner in acquiring top-quality pallets at unbeatable prices. Don't miss out on this opportunity to revolutionize your shopping experience. Start exploring now and embark on a journey of endless possibilities!

Dr. Robert Frank maj 23, 2023 kl. 8:11

just beneath, are quite a few absolutely not associated internet sites to ours, even so, they're certainly worth going over

Backlink Hut maj 24, 2023 kl. 6:14

Title: Exceptional Service and Quality Backlinks from Backlink Hut

Rating: 5* (5/5)

I recently had the pleasure of using Backlink Hut's services, and I must say that I am thoroughly impressed. As an online business owner, I understand the importance of high-quality backlinks for improving search engine rankings and driving organic traffic to my website. Backlink Hut not only exceeded my expectations but also offered their services completely free of charge.

From the very beginning, the team at Backlink Hut demonstrated their professionalism and commitment to customer satisfaction. The process of obtaining the backlinks was incredibly simple. All I had to do was provide my website URL, and they took care of the rest. Within a short period, they generated a comprehensive report detailing the backlinks they had created, which they promptly shared with me via both WhatsApp and email. The level of transparency and communication was truly outstanding.

The quality of the backlinks provided by Backlink Hut is exceptional. Each backlink is from a reputable website, relevant to my niche, and contains valuable content. The team at Backlink Hut clearly understands the importance of high domain authority and relevance when it comes to backlinking. These backlinks have already started to improve my website's visibility in search engine results, leading to a noticeable increase in organic traffic.

Moreover, I was particularly impressed by the attention to detail and the personalized approach they adopted throughout the process. They took the time to understand my business and tailor the backlinks accordingly. This level of customization sets Backlink Hut apart from other service providers in the market.

In addition to their excellent service and high-quality backlinks, the fact that Backlink Hut offers their services for free is truly remarkable. It demonstrates their commitment to helping website owners succeed without imposing excessive costs. This is a rare find in the industry, and I am immensely grateful for their generosity.

Overall, I wholeheartedly recommend Backlink Hut to anyone seeking high-quality backlinks. Their exceptional service, attention to detail, and personalized approach make them stand out from the competition. Whether you're a small business owner or a seasoned entrepreneur, Backlink Hut is the go-to destination for improving your website's search engine rankings and driving organic traffic. Thank you, Backlink Hut, for providing such an outstanding service for free.

Disclaimer: This review is based on my personal experience with Backlink Hut, and I have not received any incentives or compensation for writing it.
Thanks,
Vikas

ScottGoopy maj 26, 2023 kl. 0:20

Hey guys,

I'm trying to sell my house fast in Colorado and I was wondering if anyone had any tips or suggestions on how to do it quickly and efficiently? I've already tried listing it on some popular real estate websites, but I haven't had much luck yet.

I'm thinking about working with a local real estate agent, but I'm not sure if that's the best option for me.

I'm open to any and all suggestions, so please feel free to share your ideas.

Thanks in advance!

MeaganNunty maj 26, 2023 kl. 20:25Leave a Comment

Previous post:

Next post: